CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Nova campanya d’excavacions al patrimoni arqueològic de Ca l’Arnau i Can Mateu

Nova campanya d’excavacions al patrimoni arqueològic de Ca l’Arnau i Can Mateu

22/07/2022

Als treballs han participat dos equips combinats, un format per estudiants de la Universitat de Victoria del Canadà

Durant maig, el jaciment d´època romana republicana de Ca l’Arnau i Can Mateu van tornar a acollir una campanya d'exploracions arqueològiques. Als treballs hi van participar dos grups; un d'ells, va estar integrat per alumnat universitari d'arqueologia clàssica arribat de la ciutat de Victoria (Canadà), mentre que l'altre equip va estar format íntegrament per professionals.

L'actuació arqueològica es va centrar a continuar amb l'excavació interrompuda a Can Mateu arran la crisi sanitària. Tot i això, també s'han encetat noves tasques com la inspecció de l'entorn de la domus 6, a tocar del centre productor d'àmfores. És en aquest sector a on s'està treballant al voltant de la bassa de decantació d'argiles, amb resultats molt satisfactoris que aporten informació molt valuosa per conèixer el funcionament i evolució d'aquestes estructures al llarg de la primera meitat del segle I aC.

Es preveu que les tasques tinguin continuïtat durant els dos pròxims anys.

Arxivat a: General
Moment de l'excavació
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona