CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > L’exposició «Operació Aigua» arriba a Cabrera de Mar

L’exposició «Operació Aigua» arriba a Cabrera de Mar

17/11/2022

La mostra es completa amb visites de l’alumnat escolar per tal de reflexionar sobre com cuidar els recursos hídrics i el medi ambient

La nostra vila acull l’exposició «Operació Aigua», una mostra dedicada a conscienciar la ciutadania sobre la situació actual i futura de les reserves d’aigua, així com els usos i abusos que en fem com a societat i dels impactes que aquestes accions ocasionen sobre el medi natural. Aquesta iniciativa està organitzada per Agbar, amb el suport de l’Ajuntament de Cabrera de Mar.

Com a dades destacades, a la mostra s’exposa que més de 800 milions de persones a tot el món no disposen d’aigua potable; s’evidencia que més de 4.000 milions de persones no tenen accés a lavabos i que un 80% de les aigües residuals es llencen als rius i al mar sense tractar, cosa que provoca la contaminació de les aigües. Així doncs, l’exposició es divideix en els següents blocs: «Com contaminem l’aigua», «Com s’embruta l’aigua?», «Aigua per a tothom?» i «Quanta aigua consumeixes?».

L’espai es pot visitar fins al 12 de desembre a la rambla dels Vinyals, 30 i està dirigida al públic general, amb un èmfasi especial en el familiar i escolar.

Arxivat a: General
Visita a l'exposició
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona