CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament aplicarà un pla per a assolir una important reducció en el consum energètic dels equipaments

L’Ajuntament aplicarà un pla per a assolir una important reducció en el consum energètic dels equipaments

18/11/2022

A través de diferents actuacions s’espera reduir en un 50 % el consum de gas i en un 27 % la de l’electricitat als equipaments municipals

La instal·lació de plaques fotovoltaiques a la piscina municipal i a l'Institut Escola del Pla de l'Avellà; la instal·lació d'enllumenat LED al pavelló de bàsquet o l’establiment de noves pautes pel que fa a les temperatures de la climatització i a l'encesa de llums, són algunes de les mesures destacades que s’inscriuen en el pla d’estalvi energètic per als equipaments municipals que ha posat en marxa l’Ajuntament de Cabrera de Mar. La voluntat és assolir a través d’aquest paquet de mesures un estalvi significatiu en el consum i frenar el creixement previst en la despesa energètica. En concret es calcula que es pot reduir en més de la meitat el consum de gas i en un 27 % el d’electricitat.

Per tal d’aconseguir aquests objectius l’Ajuntament ha establert diferents mesures que afecten cada equipament concret. La posada en marxa del pla s’ha realitzat amb la participació dels responsables dels diferents espais implicats i informant de les accions a emprendre a tot el personal municipal que hi treballa.

Tot i la reducció del consum previst, l’important increment dels preus fa preveure que el municipi haurà d’assumir un increment del 37 % en la factura energètica dels equipaments que se situarà per sobre dels 200.000 € a l’any.

Arxivat a: General
Consum elèctric
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/02/2024 a les 13:38h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona