CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > El municipi se suma a mesures dirigides a estalviar el consum d’aigua

El municipi se suma a mesures dirigides a estalviar el consum d’aigua

05/12/2022

Davant la situació de sequera, l’Agència Catalana de l’Aigua insta al nostre districte fluvial a reduir el consum hídric

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha declarat recentment la situació d'alerta en el districte de Conca Fluvial al qual pertany Cabrera de Mar davant el baix nivell de reserves d'aigua de la nostra zona. Amb això, es contempla la implantació de mesures encaminades a l'estalvi en el consum d'aigua.

Entre les mesures es contempla la reducció de dotació de reg agrícola i la limitació (de 250 litres per habitant i dia) de consum d'aigua dels usuaris industrials no lligats al procés productiu, en els usos recreatius, de les dotacions per a reg de parcs i jardins (prohibició d'ompliment de fonts ornamentals, llacs artificials, i de mànegues d'aigua per neteja de carrers, façanes o vehicles), limitacions en l'ompliment parcial de piscines d'aigua dolça.

En aquest sentit, l'Ajuntament ha tancat les fonts ornamentals municipals i ha iniciat reg de parcs i jardins mitjançant aigües freàtiques, com el pou de Cal Conde per la jardineria del centre. Amb això, el consistori aprofitarà els dipòsits i la màquina de reg manual que es va adquirir per fer front a la sequera de 2008.

Arxivat a: General
Sequera
Sequera
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona