CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar ja s’ha integrat a la xarxa de camins del Maresme

Cabrera de Mar ja s’ha integrat a la xarxa de camins del Maresme

03/02/2023

Ja han quedat enllestits els treballs per part de la Diputació de Barcelona per a la senyalització dels camins al nostre terme municipal

El nostre municipi continua millorant la mobilitat al seu territori. Entre les darreres actuacions dutes a terme en aquest sentit es troba la integració del nostre terme municipal a la xarxa de camins del Maresme a través del procés de senyalització dut a terme des de la Diputació de Barcelona. L’actuació, sol·licitada per l’Ajuntament a través del catàleg de serveis de la Diputació, segueix al projecte redactat el 2019 pel mateix ens.

La senyalització facilita la connexió entre els espais de mar i de muntanya de la població i amb els municipis del nostre entorn donat que la xarxa aplega corriols, camins, pistes i carrils bici i és una senyalització per vianants o bicicletes.

La senyalització vertical instal·lada s’ha completat amb la col·locació de dues cartelleres, una al nucli urbà i una altra al veïnat d’Agell amb informació de les rutes de senderisme disponibles a l'aplicació gratuïta de Natura Local.

Arxivat a: General
Xarxa de camins
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona