CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > L'alcalde visita el nou Centre Residencial d'Acció Educativa(CRAE) ubicat a Can Gendet

L'alcalde visita el nou Centre Residencial d'Acció Educativa(CRAE) ubicat a Can Gendet

15/09/2023

La Fundació Diagrama gestiona el nou Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) que s’ha instal·lat a la masia de Can Gendet, al centre de Cabrera de Mar. Realitza les seves activitats en conveni amb la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA).

Els CRAE acullen a joves, infants i adolescents tutelats que han estat separats de les seves famílies per diferents circumstàncies.


En aquests centres, els professionals que hi treballen, tenen experiència acreditada i ofereixen atenció integral als infants i adolescents que són internats a petició dels equips tècnics corresponents per contribuir al seu procés educatiu i personal. Se’ls ofereix un entorn familiar amb totes les necessitats i opcions perquè puguin desenvolupar de manera òptima la seva vida.


En concret, al CRAE de Cabrera de Mar hi ha actualment 13 joves, infants i adolescents tutelats i no es pot superar aquest número de places. Tenen edats compreses entre 3 anys i 16.


Quan la Fundació Diagrama va comunicar que s’emplaçava a Cabrera de Mar, des de l’Ajuntament es van seguir les passes corresponents per comprovar i fer el seguiment d’aquesta nova instal·lació. D’altra banda, el passat dimecres 6 de setembre, l’alcalde, Òscar Fernández, va visitar el Centre acompanyat de diversos tècnics municipals. D’aquesta manera, va poder veure de primera mà les instal·lacions, les persones que se’n fan càrrec i conèixer alguns i algunes dels joves infants i adolescents que hi resideixen, així com també comentar col·laboracions de suport que es puguin fer des del consistori, tant per fer el seguiment de l’activitat com per facilitar la integració dels nois i noies que hi viuen.


“La visita ha estat molt satisfactòria. Prèviament, però, els tècnics municipals ja havien anat fent la supervisió, contacte i seguiment del CRAE. Ara s’han establert tots els contactes personals per veure com es desenvolupa aquest nou centre i alhora donar suport, en la mesura que es pugui, des de l’Ajuntament, perquè aquests infants i joves puguin desenvolupar la seva vida en la seva nova llar i integrant-se en l’entorn”, va assegurar l’alcalde després de veure el centre.

Arxivat a: General
Setembre 2023
Setembre 2023
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 11:31h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona