CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Cabrera de Mar dona llum verda a la construcció del nou edifici de l’Institut Escola Pla de l’Avellà

L’Ajuntament de Cabrera de Mar dona llum verda a la construcció del nou edifici de l’Institut Escola Pla de l’Avellà

15/11/2023

Després d’una intensa reivindicació per part del govern municipal, la mateixa escola i les famílies, l’Ajuntament ha aconseguit desencallar l’inici de la construcció del nou edifici de l’IE Pla de l’Avellà

Després d’una intensa reivindicació per part del govern municipal, la mateixa escola i les famílies, l’Ajuntament ha aconseguit desencallar l’inici de la construcció del nou edifici de l’IE Pla de l’Avellà. Fruit de reunions i reclamacions amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Cabrera de Mar ha pogut autoritzar la llicència d’obres d’aquest projecte.

Ara mateix, està en mans del Departament d’Educació la posada de la primera pedra. L’alcalde, el Sr. Òscar Fernández i el regidor d’Educació, el Sr. Albert Castañé, segueixen en contacte diari amb la Generalitat per tal que les obres s’iniciïn amb la màxima brevetat possible, els pròxims dies o setmanes.

El nou edifici de l’Institut Escola permetrà una millora significativa de les instal·lacions educatives públiques del nostre municipi, que podran gaudir els nostres infants i joves.

Arxivat a: General
Imatge escola
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona