CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Iniciem els treballs de poda de l’arbrat públic

Iniciem els treballs de poda de l’arbrat públic

20/11/2023

Des d’avui fins al mes de març es treballarà en la poda de l’arbrat municipal. L’actuació s’ha iniciat al camp municipal d'esports, i en els pròxims dies es durà a terme en diversos emplaçaments del centre del poble i seguidament al Pla de l’Avellà.

Des d’avui fins al mes de març es treballarà en la poda de l’arbrat municipal. L’actuació s’ha iniciat al camp municipal d'esports, i en els pròxims dies es durà a terme en diversos emplaçaments del centre del poble i seguidament al Pla de l’Avellà.

La planificació realitzada, la tria del sistema de poda depenent del tipus d’arbre i el coneixement dels experts, permetrà allargar la vida de l’arbrat, reduir l’ús de productes fitosanitaris i minimitzar l’aparició de malalties i plagues.

L’objectiu és podar l’arbre només el necessari, respectant-ne la dimensió, la forma natural i les condicions de l’entorn, eliminant les branques mortes o malaltes, les que tinguin perill de caiguda o les que puguin afectar façanes, enllumenat públic o senyalització viària.

Pel que fa a les restes de la poda (branques, fulles i troncs) es dipositen al terreny de Santa Margarida per al seu reciclatge. Amb el procés de compostatge s'obté compost, un adob natural que després s’utilitzarà per als jardins municipals.

La poda serà duta a terme per la Brigada Verda i evitant al màxim possible el lloguer de maquinària extra amb sobre cost per l’Ajuntament per tal de tenir el mínim cost possible.

Arxivat a: General
imatge 8
imatge 7
imtage 6
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 11:31h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona