CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Cabrera de Mar segueix fent realitat l’impuls de l'energia renovable als equipaments municipals amb la instal·lació de 38 plaques fotovoltàiques a la zona esportiva

L'Ajuntament de Cabrera de Mar segueix fent realitat l’impuls de l'energia renovable als equipaments municipals amb la instal·lació de 38 plaques fotovoltàiques a la zona esportiva

18/01/2024

L'Ajuntament de Cabrera de Mar ha fet un pas més cap a la sostenibilitat i la reducció de despesa en matèria d'energia mitjançant la instal·lació de 38 plaques fotovoltaiques al sostre del gimnàs municipal. Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a una subvenció aconseguida de 40.000 € , atorgada per la Diputació de Barcelona.

Les plaques instal·lades generaran un estalvi estimat de 25.800 kWh/any, el que es tradueix en una reducció de despeses energètiques equivalent a 10.000 € anuals per a l'Ajuntament de Cabrera de Mar. Aquesta eficiència en la producció d'energia elèctrica contribuirà significativament a la sostenibilitat econòmica i ambiental del municipi.

Aquesta instal·lació forma part d'una primera fase del projecte, amb plans per expandir la infraestructura en una segona etapa. Està previst que s'afegiran 40 plaques addicionals, cobrint així la totalitat del sostre de la piscina municipal. Aquesta ampliació reforçarà encara més la capacitat de generació d'energia renovable del complex Esportiu.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Cabrera de Mar deixa clar que la seva intenció és arribar o aproximar-se el màxim possible a l’autoconsum, considerant-ho una mesura fonamental en la lluita contra el canvi climàtic.

Arxivat a: General
Plaques solars zona esportiva
Plaques solars zona esportiva
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona