CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Cabrera de Mar renova un any més la certificació Punts d’Informació Turística per oferir un servei turístic de qualitat.

L’Ajuntament de Cabrera de Mar renova un any més la certificació Punts d’Informació Turística per oferir un servei turístic de qualitat.

16/02/2024

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha organitzat aquest dimarts una Jornada de networking per a un Maresme sostenible que ha estat el preludi de l'entrega de les certificacions Biosphere i dels Punts d'Informació Turística.

De fet, el Maresme compta amb un centenar d'empreses, serveis i destinacions certificades amb el compromís per la sostenibilitat Biosphere, una certificació que guanya adeptes a la comarca any rere any i 61 Punts d’Informació Turística que fan la funció de prescriptors del Maresme.

Les certificacions dels Punts d'Informació Turística són un distintiu que acredita empreses i serveis com a prescriptors d'informació. El programa neix de l'Oficina Tècnica de Turisme i Xavier Font, cap de l’oficina, l'ha qualificat de "molt potent perquè és la primera passa que busquem en un territori perquè les empreses siguin conscients del seu paper dins d'aquella destinació a l'hora de promocionar-la, donar informació turística i també conèixer quins són els altres actors d'aquell territori", donant un valor afegit.

L’Ajuntament de Cabrera de Mar va recollir el diploma acreditatiu de la renovació de la certificació de qualitat de Punt d'Informació Turístic, que acredita al punt d’informació del municipi per oferir un servei d'informació de qualitat i donar un valor afegit.

Les següents passes a seguir per part del consistori serà reobrir el punt properament, i aconseguir la certificació Biosphere del Punt d’informació turístic de cara a l’any vinent.

Arxivat a: General
Turisme
Turisme
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona