CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Reunió de Veïns i Veïnes del Pla de l'Avellà: Col·laboració per a la millora del Pla de l’Avellà

Reunió de Veïns i Veïnes del Pla de l'Avellà: Col·laboració per a la millora del Pla de l’Avellà

04/03/2024

El passat dijous, 29 de febrer, els veïns i veïnes del Pla de l'Avellà van tenir l'oportunitat de reunir-se amb representants de l'ajuntament de Cabrera de Mar al centre cívic del barri. L'alcalde, Òscar Fernández, juntament amb els regidors Albert Ventura i Juan Barea, el cap de policia i l'enginyer tècnic de l'ajuntament van estar presents en aquesta trobada, que va servir per analitzar les problemàtiques locals en termes d'aparcament i seguretat.

Durant la reunió, es va obrir un espai de diàleg per escoltar les preocupacions i les opinions dels veïns i veïnes del Pla de l'Avellà. Es van identificar les dificultats existents i es van proposar diverses solucions per reordenar l'aparcament i millorar la seguretat al barri.

L'ajuntament va presentar diverses propostes de mesures, tot tenint en compte les aportacions i les preferències de la comunitat local. Mitjançant aquest procés participatiu, es van entreveure les opcions que millor s'ajustaven a les necessitats i els interessos dels veïns del Pla de l'Avellà.

Ara, des de l'ajuntament, es continuarà treballant de manera col·laborativa amb el veïnat per definir i implementar les mesures adients tan aviat com sigui possible. L'alcalde va expressar el seu compromís de seguir abordant les qüestions necessàries per millorar el municipi i la qualitat de vida dels seus habitants.

Arxivat a: General
Reunió amb els veïns i veïnes del Pla de l'Avellà
Reunió amb els veïns i veïnes del Pla de l'Avellà
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona