CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > El Govern Municipal i l'AFA al Parlament pet tancament d'una Línia d'I3 a l'Institut Escola Pla de l'Avellà

El Govern Municipal i l'AFA al Parlament pet tancament d'una Línia d'I3 a l'Institut Escola Pla de l'Avellà

15/03/2024

El passat dimarts, una delegació del govern municipal de Cabrera de Mar, encapçalada per l'alcalde Òscar Fernàndez i acompanyada per dues representants de l'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA), es va desplaçar al Parlament de Catalunya per defensar la continuïtat de les dues línies d'Infantil 3 (I3) a l'Institut Escola Pla de l'Avellà.

La decisió del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya d'eliminar una de les dues línies d'I3 per al proper curs ha generat una preocupació considerable a la comunitat educativa de Cabrera de Mar. Aquesta mesura, anunciada només una setmana després de la posada de la primera pedra per a l'ampliació del centre, ha rebut una resposta ferma per part del govern municipal i de l'AFA.

Durant la visita al Parlament, l'alcalde i les representants de l'AFA han exposat els arguments per mantenir les dues línies d'I3, posant de relleu la importància d'assegurar una educació pública i de qualitat per als infants del municipi. Han instat als grups parlamentaris a intervenir per garantir la continuïtat d'aquestes dues línies educatives, essencials per a la comunitat local.

L'ajuntament de Cabrera de Mar reitera el seu compromís amb l'educació pública i amb la defensa dels interessos dels seus ciutadans. Continuarà treballant activament per assegurar que tots els nens i nenes del municipi tinguin accés a una educació de qualitat i equitativa.

Arxivat a: General
El Govern Municipal i l'AFA al Parlament de Catalunya
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona