CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Visita de redacció del projecte de la Sala de Teatre de Cabrera de Mar

Visita de redacció del projecte de la Sala de Teatre de Cabrera de Mar

18/03/2024

El divendres passat, l'alcalde, Òscar Fernández, acompanyat per tècnics i arquitectes de l'empresa encarregada de les obres, han realitzat una visita a la sala de teatre del municipi. Aquesta sala de teatre és una part integral del patrimoni històric i cultural de Cabrera de Mar i és un dels projectes puntals del mandat actual.

El propòsit d'aquesta visita era inspeccionar l'estat actual de la sala de teatre i avaluar les necessitats de rehabilitació per a fer-la totalment funcional per al conjunt d'activitats culturals, especialment teatrals, que es realitzen al nostre municipi. Cabrera es mereix un espai on poder gaudir de la riquesa cultural i teatral del nostre poble. Així recuperarem també un equipament històric i rehabilitarem el centre històric per a dinamitzar-lo.

Aquesta rehabilitació no només busca crear un espai per a la cultura, sinó també preservar i recuperar una part significativa de la memòria històrica del poble.

A l'octubre es presentarà el projecte de rehabilitació complet de la sala de teatre, mostrant tots els detalls dels treballs que s'han de dur a terme per poder activar de nou la sala de teatre. Aquesta rehabilitació representarà un pas important per a la promoció de la cultura local i el foment de les arts escèniques al municipi.

Amb aquesta iniciativa, l'ajuntament de Cabrera de Mar reafirma el seu compromís amb la preservació del patrimoni cultural i la promoció de la cultura entre els seus ciutadans. 

Arxivat a: General
La Sala de Teatre de Cabrera de Mar
Sala de Teatre Cabrera de Mar
Sala de Teatre Cabrera de Mar
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona