CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > Ràpida intervenció davant l’incendi d’un autocar a la C-32 a l’altura de Cabrera de Mar

Ràpida intervenció davant l’incendi d’un autocar a la C-32 a l’altura de Cabrera de Mar

08/04/2024

Aquest matí, un autocar s'ha incendiat a l'autopista C-32 direcció Barcelona a l'altura de Cabrera de Mar. Una ràpida i coordinada resposta dels serveis d'emergència ha permès gestionar amb eficàcia aquest incident sense que hi hagi hagut ferits ni danys materials destacables.

 

Els fets han tingut lloc passades les onze del matí quan l'autocar, que transportava un grup d'infants, ha patit un incendi al motor que s'ha propagat ràpidament arribant fins a les proximitats de Can Mora d'Agell, una finca de Cabrera de Mar.

Cal destacar que els passatgers han pogut sortir del vehicle pel seu propi peu sense cap incidència i sense haver de lamentar cap ferit. Tampoc s'ha registrat cap dany destacable.

 

La resposta immediata dels Bombers, de l'ADF (Agrupació de Defensa Forestal) i de la Policia Local de Cabrera de Mar ha estat clau per controlar la situació i evitar que l'incendi s'estengués.

L'empresa responsable del transport ha enviat un altre vehicle per tal de recollir als passatgers i assegurar la continuïtat del seu desplaçament amb total seguretat.

 

Malgrat l'incendi, la circulació a la C-32 s'ha pogut restablir al cap de pocs minuts mentre encara es duien a terme tasques d'extinció, tot i que només s'ha obert un carril per garantir la seguretat del trànsit.

L'Ajuntament de Cabrera de Mar vol expressar el seu agraïment als serveis d'emergència per la seva ràpida i eficaç resposta.

Arxivat a: General
Incendi Autocar
Incendi
Incendi
Incendi
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona