CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar ha acollit a una quarantena de Punts d’Informació Turístics del Maresme

Cabrera de Mar ha acollit a una quarantena de Punts d’Informació Turístics del Maresme

18/04/2024

Cabrera de Mar ha acollit a una quarantena de Punts d’Informació Turístics del Maresme que han visitat els principals jaciments romans del municipi.

 

La jornada organitzada pel Consorci de Promoció Turístic del Maresme, en el marc del programa de formació dels Punts d’Informació turístic 

ha tingut com a eix temàtic l'arqueologia i el passat romà de la comarca, on els participants han pogut visitar els principals jaciments de l'antiga Ilturo, l'actual Cabrera de Mar.

La rebuda ha sigut a Can Benet, on s’ha entregat informació d’interès sobre el patrimoni del municipi i després d’una introducció per part de l’arqueòleg municipal, els visitants han pogut conèixer de primera mà els jaciments de Can Benet, les termes i els forns de Ca l’Arnau i el temple rural romà de Can Modolell, acompanyat de dues guies.

 

La jornada ha sigut molt profitosa, ja que s’ha donat a conèixer aquest patrimoni iber i romà i les festes i festivals que el divulguen la Festa de les Bruixes i el Festival Cultural iberoromà Reviu Ilturo, entre d’altres activitats.

Els PIT són establiments, tant públics com privats, que complementen  les oficines de turisme locals i altres agents del sector per oferir un servei d'informació turística de qualitat. És un projecte que neix a Gerència de Turisme de la Diputació de Barcelona i arreu del Maresme ja n'hi ha una setantena acreditats, com poden ser allotjaments turístics, museus, biblioteques i altres serveis.

Per garantir la seva actualització i coneixement del territori es fan formacions periòdiques anual. L'objectiu amb aquestes activitats és que els participants puguin descobrir la comarca de primera mà, gaudeixin dels elements característics de cada territori i alhora ampliïn coneixements sobre els indrets a promocionar al Maresme.

Una oportunitat d'or perquè els establiments acreditats com a Punts d'Informació Turística puguin adquirir un valor afegit aprofitant el patrimoni cultural de la comarca per informar als turistes i preparar activitats relacionades.  

 

Arxivat a: General
Trobada Punts Informació Turístics
Trobada Punts Informació Turístics
Trobada Punts Informació Turístics
Trobada Punts Informació Turístics
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona