CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > El passat medieval de Cabrera en un conte infantil

El passat medieval de Cabrera en un conte infantil

21/09/2017

La Biblioteca Ilturo ha editat el llibre “En Màrius, l’Helena i la clau del Castell: una aventura medieval a Burriac”

El nostre territori té una història mil·lenària amb moments destacats en diferents punts de la història. Amb la voluntat de difondre el nostre passat d’una manera entenedora i assequible als infants i les famílies la Biblioteca Ilturo ha publicat el conte “En Màrius, l’Helena i la clau del Castell: una aventura medieval a Burriac” escrit per Mercè Pujadas i il·lustrat per Teo Perea.

Aquest volum, el segon pertanyent a la col·lecció Biblioteca Ilturo, està centrat a l’època medieval i transcorre entre d’altres indrets a un espai tan emblemàtic per a la nostra població i per a la comarca com és el Castell de Burriac. L’obra, per a infants majors de 7 anys, va ser presentada de manera teatralitzada el passat 19 d’abril als jardinets de la biblioteca de la mà de la narradora mOn Mas.

Detall de la portada del conte
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/06/2019 a les 09:57h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona