CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca Ilturo acull una mostra al voltant de Puig i Cadafalch

La Biblioteca Ilturo acull una mostra al voltant de Puig i Cadafalch

15/09/2017

L’exposició ha estat creada en el marc de l’Any Puig i Cadafalch que commemora el 150è aniversari del naixement de l’arquitecte i polític maresmenc

L’any 1867 naixia a Mataró un dels noms més reconeguts de la història i de la cultura catalanes: Josep Puig i Cadafalch. Coincidint amb la celebració de l’Any de Puig i Cadafalch, que commemora els 150 anys del seu naixement i els 100 anys de la seva presidència de la Mancomunitat de Catalunya, l’Arxiu Comarcal del Maresme ha elaborat l’exposició "Puig i Cadafalch i el Maresme, una visió documental". Ara arriba la mostra a la nostra vila, concretament a la Biblioteca Iltura, on s’inaugurarà aquest proper dimecres 20 de setembre a les 19 h amb la presència del director de l’arxiu comarcal, Alexis Serrano.

L’exposició recull una selecció de documents que remarquen la relació de Josep Puig i Cadafalch amb la comarca natal a partir de documents i imatges procedents d’arxius maresmencs i en bona mesura inèdits. El seu llegat abasta des de les nombroses edificacions a Barcelona i al Maresme a restauracions com la de la Seu d'Ègara.

Arxivat a: General
Una de les imatges recollides a l'exposició
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona