CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Obert el termini d’inscripció per als cursos de l’escola d’adults El Clos

Obert el termini d’inscripció per als cursos de l’escola d’adults El Clos

30/06/2015

Durant el curs 2015-2016 s’oferirà formació d’idiomes, informàtica i de preparació per a les proves d’accés a graus Mitjà i Superior

Fins al proper 14 de juliol romandrà obert el termini per a formalitzar la pre-matrícula per als cursos de l’escola d’adults El Clos. L’oferta formativa és àmplia i variada. Durant el curs 2015-2016 hi haurà cursos d’idiomes, d’informàtica i de preparació per accedir a graus formatius.

Pel que fa a l’ensenyament de català, s’ofereix la possibilitat d’estudiar diversos nivells i també de fer un repàs d’ortografia. Hi ha també  cursos de castellà, d’alfabetització en català i castellà, de francès i d’anglès. En aquest darrer cas, es podran estudiar diversos nivells de l’idioma o fer un curs de conversa. Els interessats també poden participar de forma gratuïta en clubs de conversa per als nivells Intermediate i First Certificate que es realitzaran a la Biblioteca Ilturo els divendres a la tarda.

A més dels cursos d’informàtica adaptats al nivell de coneixement dels alumnes, l’escola d’adults també ofereix un taller de sis sessions sobre com treure suc al teu mòbil i un altre gratuït d’iniciació a internet i a la informàtica. Finalment, els interessats també es poden inscriure en cursos de preparació per a superar la prova d’accés a un Cicle Formatiu de Grau Mitja i de Grau Superior.

Els cursos es realitzaran entre els mesos d’octubre a juny. Les persones interessades en formalitzar la inscripció tenen temps per a fer-ho a l’Ajuntament fins al 14 de juliol. Posteriorment hauran de fer la matrícula del 14 al 30 de setembre. 

Arxivat a: General
Escola Adults El Clos

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 23/02/2024 a les 13:38h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona