CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Els centres d’estudi de Cabrera es preparen per a l’inici de curs

Els centres d’estudi de Cabrera es preparen per a l’inici de curs

05/08/2016

Al llarg del mes setembre encara serà possible matricular-se en algun dels cursos de l’escola d’adults El Clos

Ja falta menys per tal que aquest mes de setembre arrenqui el curs escolar a Cabrera de Mar. Pel que fa als centres públics, la primera dada destacable és que l’Escola Bressol Marinada ha cobert el total de la demanda existent de places. Així, un cop finalitzat el període de matriculacions ha assolit un 86% de la seva ocupació quedant en aquell moment set places per cobrir. 

Per la seva banda l’escola Pla de l’Avellà ha realitzat 61 noves matriculacions per al curs 2016/2017. D’aquestes la majoria, 53, corresponen a alumnes que iniciaran la seva escolarització obligatòria a P3. Aquestes xifres permetran que estigui garantit que durant el nou curs es mantinguin les dues línies existents des dels tres anys fins a sisè de primària. 

Finalment, i pel que fa a l’escola d’adults El Clos, cal destacar que encara serà possible matricular-se entre el 5 i el 30 del proper mes de setembre. Les persones interessades en conèixer l’oferta formativa del centre podeu consultar el tríptic que trobareu com a document adjunt. 

Arxivat a: General
Inici de curs escolar

Arxius adjunts

  • El Clos (PDF, 4,66 MB)
    Informació de l'escola d'adults per al nou curs
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/12/2022 a les 10:51h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona