CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > El Casal de la Gent Gran El Castellet no s’atura durant l’estiu

El Casal de la Gent Gran El Castellet no s’atura durant l’estiu

15/07/2015

A les propostes per als mesos de juliol i agost s’afegeixen els nous serveis de càtering i de podologia especialitzada

Tot i l’arribada de l’estiu el Casal de la Gent Gran El Castellet no tanca per vacances. Durant els mesos de juliol i agost l’equipament ofereix als usuaris noves propostes gratuïtes amb les quals gaudir del seu temps lliure. Entre les activitats hi haurà sessions de cinefòrum i classes de tonificació i pilates. 

D’altra banda, des del passat mes de juny el Casal de la Gent Gran disposa d’un nou servei de càtering que està tenint una molt bona acollida entre els usuaris. Aquesta iniciativa permet als avis i àvies dinar junts i acompanyats un cop per setmana; en concret, tots els dilluns a partir de les 13.30 h. El menú inclou un primer plat, un segon, les postres, pa de primera qualitat i beguda. Les persones interessades en participar-hi cal que s’hi apuntin prèviament. 

El Casal també disposa d’un servei de podologia que s’ofereix mensualment i en el qual una podòloga especialitzada realitza tot tipus de tractaments. Per poder accedir-hi cal, també, demanar cita prèvia.

Arxivat a: General
Casal de la Gent Gran El Castellet
Servei de càtering Casal de la Gent Gran
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/10/2022 a les 16:13h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona