CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > El Casal El Castellet posa en marxa les seves activitats del curs 2015/2016

El Casal El Castellet posa en marxa les seves activitats del curs 2015/2016

17/09/2015

L’espai ofereix una oferta de lúdica, cultural i de salut que va des de la l’informàtica al ioga passant pel quiromassatge

Aquest mateix mes de setembre s’ha posat en marxa l’activitat per al present curs del Casal El Castellet. El centre dedicat a la nostra gent gran presenta enguany una programació de cursos amb inscripció prèvia que inclou des del taller de dinamització o el taller de memòria a activitats destinades a mantenir la bona forma física com són les que s’adrecen  a la gimnàstica, al zumba gold, al ioga i als exercicis hipopressius. A més es pot prendre part de tallers centrats en les manualitats com els de pintura, puntes de coixí, costura o de mantes solidàries o en d’altres com el d’informàtica o el de bridge.

No són en tot cas aquestes les úniques propostes que trobem en l’equipament de referència pel que fa als majors de 65 anys de la població. Aquests també tenen al seu abast serveis amb cita prèvia com poden ser el de podologia, el de reiki, el menjador amb càtering o el de reflexologia podal per esmentar alguns.

Les persones interessades a participar d’aquestes i d’altres propostes del casal poden visitar-lo al carrer Agustí Vendrell i Solé, 11. Per a més informació es pot consultar el díptic sobre el curs 2015/2016.

Arxivat a: General
L’espai ofereix una oferta de lúdica, cultural i de salut
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona