CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a l’inici oficial de la Festa Major

Tot a punt per a l’inici oficial de la Festa Major

29/07/2016

Aquest diumenge el pregó donarà el tret de sortida a la festa gran de Cabrera de Mar

El nostre municipi ja fa dies que escalfa motors per a la celebració de la seva Festa Major i, aquest proper diumenge 31 de juliol, tindrà el seu inici oficial per continuar els dies 1, 2 i 3 d’agost. Prèviament, en tot cas, ja hem tingut la possibilitat de prendre part d’algunes activitats emmarcades en el programa i en els propers dies encara tindran lloc més propostes que serviran de pròleg a la festa.

Així, per exemple, divendres estan programats un tastet d’apicultura, el Pasturabirr3s, la Boatiné All Stars i els concerts de XY i de Ramon Mirabet. De la mateixa manera dissabte serà el torn per a les inauguracions de les exposicions de pirotècnia de festa i de mantes solidàries, per al futbol bombolla, el campionat de petanca i per a l’actuació de Cabrera és Espectacle.

Diumenge 31 començarà amb la campanya de donació de sang i una ruta arqueològica i, ja al vespre, a partir de les 20 h, tindrà lloc el pregó de Festa Major. Enguany la persona encarregada de donar inici oficialment a la celebració serà el conegut economista Xavier Sala i Martín. Seguidament tindrà lloc l’espetec d’inici, el toc de revetlla i les sardanes i botifarrada. La jornada es tancarà amb una de les principals novetats de la Festa Major d’enguany, l’Emplaça’t, i amb la música del concert de Festa Major i la sessió de DJ Local Co.

Pel que fa a la resta d’activitats podeu consultar en línia el programa de la festa.

Arxivat a: General
Un moment de la Festa Major del 2015
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona