CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > L’escola d’adults El Clos assoleix el centenar d’alumnes

L’escola d’adults El Clos assoleix el centenar d’alumnes

03/03/2017

Com a novetat, aquest mes de març el centre posa en marxa dos grups de Scrabble

Aquest segon trimestre del curs l’escola d’adults ha consolidat el creixement del seu alumnat assolint el centenar de persones matriculades. Les persones que es formen a l’escola provenen de diferents països tot i que en la seva major part es troben empadronades a la nostra població. Es dóna la circumstància que aquest creixement coincideix amb el trasllat de l’escola d’adults El Clos al Centre Cívic del Pla de l’Avellà, el que ha permès que les persones que hi assisteixen habitualment s’hagin integrat en les propostes de l’escola.

L’oferta formativa que ofereix el centre va des de la informàtica o l’ortografia catalana passant per la conversa en francès o en anglès. De la mateixa manera trobem d’altres activitats com el grup de labors dels dilluns al matí o la gimnàstica els dimarts i els dijous. Entre les novetats, aquest mes de març s’inicien dos grups de Scrabble, un en català i l’altre en castellà, totalment gratuïts, i amb la col·laboració, pel de català, del CNL. L’objectiu d’aquesta iniciativa és contribuir a crear experiències en les què la llengua sigui un vehicle social i integrador més enllà de les aules.

Per a més informació sobre l’activitat de l’escola d’adults les persones interessades poden dirigir-se al Centre Cívic del Pla de l’Avellà o contactar a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General
Alumnes de diferents nacionalitats de l'escola d'adults
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona