CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Una cabrerenca, tercera al Campionat d’Espanya d’Agility

Una cabrerenca, tercera al Campionat d’Espanya d’Agility

08/06/2017

Elisenda Huidobro, del Club d’Agility Cànic, repetia èxit acompanyada pel seu gos Drac

Els passats dies 27 i 28 de maig el recinte firal de Madrid, IFEMA, acollia el Campionat d’Espanya d’Agility en el marc de la celebració de fira 100X100 Mascota. Allà, la cabrerenca Elisenda Huidobro, acompanyada pel seu gos Drac, aconseguia fer-se amb la tercera posició en la categoria medium repetint d’aquesta manera l’èxit que ja aconseguia fa dos anys quan aconseguia la mateixa posició.

Huidobro forma part del Club d’Agility Cànic i ja fa una dècada que practica aquest esport. En Drac, un cocker americà, és el seu tercer gos en competició. Tots dos van ser seleccionats en dues ocasions per tal de participar del campionat del món. Al campionat d’Espanya hi participaven al voltant de 100 gossos.

L’agilitat canina o agility és una pràctica esportiva a la què un guia dirigeix un gos en un recorregut a través d’una sèrie d’obstacles. L’objectiu és que l’animal finalitzi el traçat de la manera més neta i en el menor temps possible. El guia no pot tocar en cap moment ni el gos ni els obstacles.

Arxivat a: General
Huidobro i Drac durant la competició
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/10/2023 a les 15:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona