CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Bona valoració per part de l’organització de la XIX Fira Iberoromana

Bona valoració per part de l’organització de la XIX Fira Iberoromana

12/06/2017

Tot i l’aparició de la pluja la presència de persones a espais com el carrer de la Riera ha estat constant

Ni el mal temps ha impedit que la celebració el passat cap de setmana del 3 i el 4 de juny de la XIX Fira Iberoromana de Cabrera de Mar hagi estat un èxit, tal i com es valora des de la seva organització. La resposta ciutadana ha tornat a ser notable com es feia palesa en la presència de visitants en les carpes instal·lades enguany com a novetat al carrer de la Riera amb artesans, entitats locals i la representació d’equipaments patrimonials comarcals. Els propis expositors han valorat de manera generalitzada molt positivament l’experiència. El moment àlgid pel que fa a l’afluència de persones a la fira va ser el diumenge dia 4.

Una de les novetats que presentava en aquesta ocasió la Fira Iberoromana era la posada en marxa del nou Centre d’Atenció als Visitants situat a Can Benet. Al centre, que a partir d’ara resta obert com a punt d’informació turística i inici de les visites guiades, es pot trobar la projecció virtual de cabrera en 360º.

Finalment es destaquen les actuacions dels grups de recreació històrica i les visites teatralitzades als jaciments històrics que juntament amb els tallers duts a terme han servit per tal de recrear la convivència entre ibers i romans al municipi. Així el públic ha donat una molt bona resposta a les visites guiades teatralitzades, l’espectacle de gladiatura i el dinar de la bacanal romana.

Arxivat a: General
Moment de la fira
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona