CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Ja podem consultar els horaris i el cartell anunciador de la XIX Fira Iberoromana

Ja podem consultar els horaris i el cartell anunciador de la XIX Fira Iberoromana

23/05/2017

L’esdeveniment, amb un mercat, espectacles i visites teatralizades tindrà lloc els propers 3 i 4 de juny

S’apropa la celebració de la Fira Iberoromana en la seva dinovena edició i ja es comencen a desvetllar detalls de l’esdeveniment. Entre aquests destaca l’edició del flyer amb els horaris de les diferents activitats que estan previstes per al cap de setmana del 3 i el 4 de juny. Aquestes inclouen el mercat de productes artesanals o la fira d’entitats locals a més d’altres activitats puntuals com visites teatralitzades destinades a donar conèixer d’una manera lúdica l’ampli llegat arqueològic amb el que compta Cabrera de Mar. De la mateixa manera, entre els moments més esperats també es troben els diferents espectacles de legionaris i de gladiatura que tindran lloc al llarg dels dos dies.

Pel que fa a la celebració del dinar amb el nom de “Bacanal Romana” que se celebrarà diumenge dia 4 de juny, ja es poden adquirir fins el proper 2 de juny a l’Ajuntament els tiquets per participar-hi. Durant els dies de la fira es podran comprar a Can Benet, al centre d'atenció als visitants. El preu per a aquelles persones que vinguin vestides de romans o d'ibers és de 12 €. Per als que no vinguin vestits per a l'ocasió el preu del tiquet serà de 20€ mentre que els menors de 5 anys tenen tiquet gratuït.

Finalment, cal destacar la publicació d’aquest flyer informatiu ha coincidit amb la difusió del cartell anunciador de la fira. En aquesta ocasió la imatge correspon a la d’un cavaller iber sobre una moneda romana com a símbol de l’entesa entre ambdues cultures.

Arxivat a: General
Moment de l'anterior edició de la fira

Arxius adjunts

  • Flyer (PDF, 6,25 MB)
    Flyer de la Fira Iberoromana
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona