CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a la celebració aquest cap de setmana de la XIX Fira Iberoromana

Tot a punt per a la celebració aquest cap de setmana de la XIX Fira Iberoromana

01/06/2017

Entre les seves novetats la fira estrena ubicació i posarà en marxa el Centre d’Atenció als Visitants de Can Benet

Aquests propers dies 3 i 4 de juny Cabrera de Mar viatjarà per un cap de setmana al seu passat amb la celebració de la que serà la dinovena Fira Iberoromana. Entre les novetats que presenta en aquesta ocasió l’esdeveniment destaca el seu canvi d’ubicació. La voluntat és que la fira es dugui a terme amb una major proximitat als principals elements del patrimoni històric local.

De la mateixa manera aquesta edició també servirà per posar en marxa el Centre d’Atenció als Visitants que es troba instal·lat a Can Benet i que estarà dedicat a informar a les persones que ens visitin i a gestionar les visites guiades. L’espai compta amb una recepció destinada a l’atenció al públic i una sala on es podrà consultar un audiovisual sobre el ric patrimoni amb el que compta la nostra població.

En total la XIX Fira Iberoromana ofereix al voltant d’una cinquantena d’activitats com ara el mercat, espectacles i visites teatralitzades. Precisament, respecte a edicions anteriors trobarem propostes noves com les visites guiades al campament iber o les visites teatralitzades al poblat iber.

La nostra fira és l’esdeveniment principal del Festival Laietania que assoleix la seva setena edició. Aquesta proposta aplega d’altres activitats que impliquen també els municipis de Mataró, Premià de Dalt, Teià i Vilassar de Dalt i que es desenvoluparan entre el 3 i l’11 de juny.

Per a més informació podeu consultar els programes que trobareu com a documents adjunts.

Arxivat a: General
Una imatge de la passada Fira Iberoromana

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 11:31h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona