CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Un accés a la platja més còmode i segur

Un accés a la platja més còmode i segur

24/02/2015

Els darrers treballs realitzats a la llera del torrent del Molí han servit per a millorar i facilitar el trànsit de vianants a la zona. El que s’ha fet és el formigonat d’aquest tram que va des de l’aparcament del carrer Canigó fins a la platja.

Els darrers treballs realitzats a la llera del torrent del Molí han servit per a millorar i facilitar el trànsit de vianants a la zona. El que s’ha fet és el formigonat d’aquest tram que va des de l’aparcament del carrer Canigó fins a la platja. Aquesta actuació permet accedir al front marítim sense necessitat de creuar la N-II ni les vies del ferrocarril, evitant també el semàfor de la carretera, un fet que incrementa la seguretat del trajecte. Les obres, juntament amb el carril bici i l’enjardinament del parc de les palmeres i la creació dels aparcaments del carrer Canigó i de la N-II, han suposat en el seu conjunt una millora per al municipi. També han finalitzat les obres de l’aparcament situat a les proximitats de la N-II en el que s’ha formigonat l’accés a aquest espai que era de terra i s’ha creat una vorera per als vianants.

Arxivat a: General
Aparcament N-II
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/10/2022 a les 16:13h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona