CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Comencen els treballs de millora de la seguretat a la carretera N-II

Comencen els treballs de millora de la seguretat a la carretera N-II

18/05/2015

Les obres, que es preveu que estiguin enllestides en aproximadament un mes, no provocaran restriccions de trànsit

Avui dilluns dia 18 de maig s’inicien les obres de millora de l’accessibilitat a la carretera N-II en el tram comprès entre el Pla de l’Avellà i el polígon comercial de Santa Margarida. Els treballs  pretenen garantir la seguretat dels vianants que diàriament es desplacen pel lateral d’aquest vial. En concret, està previst millorar el ferm dels laterals, instal·lar-hi proteccions i construir un pont per a vianants i bicicletes que passarà per sobre de la riera de Cabrera.

Les obres tindran una durada aproximada d’un mes durant el qual no es preveu que hi hagi restriccions de trànsit amb la intenció de minimitzar les molèsties que aquestes puguin ocasionar a vehicles i vianants. El projecte, amb un cost de 48.000 €, forma part d’un Pla de millora de l’accessibilitat que ha de permetre, entre d’altres coses, millorar les connexions entre els nuclis veïnals de Cabrera de Mar.

Arxivat a: General
Carretera N-II
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona