CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera acollirà una Jornada de futbol femení del Maresme

Cabrera acollirà una Jornada de futbol femení del Maresme

13/05/2016

Serà dilluns 16 de maig, al camp municipal, i hi participaran noies dels 6 als 16 anys de tota la comarca

Cabrera de Mar ha estat el municipi escollit del Maresme per acollir una Jornada de futbol femení organitzada per la Federació Catalana de Futbol, de manera simultània a totes les delegacions. Dilluns 16 de maig, el camp municipal de Cabrera rebrà la visita de les noies maresmenques, d’entre 6 i 16 anys, per participar en sessions tècniques i formatives de futbol, a més de partits amistosos amb els equips femenins comarcals sub 12, sub 14 i sub 16.

L’objectiu de la jornada és el de promoure aquest esport entre les noies que no en siguin practicants habituals. També es dirigeix a les noies que ja juguen a futbol i volen millorar la seva tècnica. La UE Cabrera, l’Ajuntament i la Federació són els organitzadors d’aquest acte.

Coincidint amb la jornada, que portarà visitants de fora de Cabrera al municipi, el servei de Turisme ha organitzat una ruta arqueològica pels jaciments de Can Benet, Ca l’Arnau-Can Mateu i Can Modolell, que finalitzarà amb un taller familiar de mosaic.

Arxivat a: General
Equip cadet-infantil de la U.E. Cabrera
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona