CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > Aquest diumenge arriba la tercera Burriac Bike

Aquest diumenge arriba la tercera Burriac Bike

22/03/2017

La pedalada per a bicicleta tot terreny comptarà amb més de 400 participants

L’entorn de Cabrera de Mar tornarà a ser aquest diumenge 26 de març, per tercer any, l’escenari de la Burriac Bike que organitza el Club Ciclista Bikeburriac. D’aquesta manera s’espera que siguin més de 400 els ciclistes que prenguin part d’una pedalada en bicicleta tot terreny que ofereix dos circuits per la Serralada del Litoral en funció de les capacitats dels corredors. Trobem un recorregut amb una distància aproximada de 39 kilòmetres i un desnivell de 1.500 metres que es coneix com La Cabrona, i un de 22 kilòmetres amb 800 metres de desnivell positiu batejat com La Cabreta. Enguany, a més, s’estableix com a novetat una categoria per a bicicletes elèctriques, e-bikes.

La jornada s’iniciarà amb el lliurament de dorsals a la plaça de la Fàbrica entre les 7.30 i les 8.45 h per donar inici a la cursa a les 9 h davant de l’Ajuntament. L’arribada prevista dels participants serà entre les 10.30 i les 11.30 h i a les 13 h es procedirà al lliurament de guardons.

Arxivat a: General
Moment de la marxa del 2016
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/03/2023 a les 11:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona