CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Bona valoració del programa Treballem Junts

Bona valoració del programa Treballem Junts

29/03/2017

La iniciativa dirigida a dones majors de 40 anys ha atès una trentena de persones

Un total de 12 participants del programa Treballem Junts, de les 29 que en formaven part, han trobat feina. A aquestes han de sumar-se les 4 que actualment es troben estudiant per tal de completar el seu perfil professional. De la mateixa manera s’ha de destacar que un total de 21 dones han pogut descobrir quin tipus de feines poden desenvolupar.

El programa Treballem Junts es posava en marxa amb la voluntat de donar suport al col·lectiu de dones majors de 40 anys un cop es constatava que aquest era el segment majoritari entre les persones inscrites al Servei Local d’Ocupació. La proposta se centrava en l’aplicació del mètode Smart, que busca la consecució dels objectius personals, cap a la recerca de feina, a més de sessions de coaching i entrenament de les competències com la comunicació, el pensament analític o l’organització. La iniciativa es completava amb subvencions per a les empreses amb seu social a Cabrera que oferissin feina a les candidates del projecte Treballem junts.

Entre els objectius que es consideren assolits es troben alguns com la recuperació dels contactes necessaris pel restabliment de la xarxa laboral o el trencament de pors que bloquejaven el pas endavant.

Arxivat a: General
Dotze participants han trobat una feina
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/07/2020 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona