CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > El Cor Parroquial de Sant Agustí des Vedrà visita Cabrera

El Cor Parroquial de Sant Agustí des Vedrà visita Cabrera

07/11/2017

L’estada dels cantaires s’emmarca en l’intercanvi cultural entre aquest cor i el cor parroquial de la nostra vila

Els passats dies 28 i 29 d’octubre un grup d’uns trenta cantaires del Cor Parroquial de Sant Agustí des Vedrà, Eivissa, participaven de l’estada al nostre municipi que se celebrava en el marc de l’intercanvi cultural que manté el cor balear amb el cor parroquial del nostre municipi. L’any passat van ser els cabrerencs els que es van desplaçar fins a Sant Agustí des Vedrà. Durant la seva estada a la nostra població es van proposar activitats com una visita al Castell de Burriac o una ruta turística per la població.

En tot cas el punt culminant de l’estada del Cor Parroquial de Sant Agustí des Vedrà tenia lloc dissabte amb el concert que oferien conjuntament els dos cors a l’església de Sant Feliu. A més d’interpretar cada formació individualment diverses obres, tots dos cors s’unien en el cant d’entrada i en el cant final. L’endemà, diumenge 29, l’Ajuntament de Cabrera de Mar va oferir una recepció als visitants durant la qual es van projectar imatges dels 25 anys d’història del cor parroquial local i es va oferir una petita actuació conjunta.

Arxivat a: General
Imatge de www.corsantfeliucabrera.org
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/03/2023 a les 10:18h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona