CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > El curs escolar comença amb novetats

El curs escolar comença amb novetats

11/10/2018

Els centres d’estudi del municipi presenten diferents millores i nous programes en aquestes primeres setmanes de curs

Ja ens trobem de ple en el curs escolar un cop tots els centres d’estudi del municipi han començat la seva activitat habitual. En tot cas ho han fet incorporant novetats respecte a anys anteriors destinades a continuar millorant la qualitat de l’ensenyament a la nostra vila. Entre aquestes, l’escola bressol Marinada ha estat objecte d’una adaptació dels canviadors de les estances a la línia pedagògica. Aquesta ha consistit en canviar d’ubicació la pica de rentar mans integrant-la a l’espai d’higiene el que permet disposar d’un espai d’higiene separat de la resta de l’estança sense minvar la visibilitat de l’adult.

Per la seva banda l’escola Pla de l’Avellà ha incorporat un programa destinat a millorar les relacions de grans i petits que compta amb el suport de les regidories d’Ensenyament i Serveis Socials. A més, cal sumar que l’alumnat de 5è de primària participarà aquest curs en la Cantània a l’Auditori de Barcelona.

Finalment, i pel que fa a l’Escola d’Adults El Clos, el centre continua apostant fermament per l’alfabetització i l’aprenentatge del català i, per aquest motiu, ofereix de manera gratuïta els cursos d’alfabetització (en català i castellà) i de català d’acollida i bàsic.

Arxivat a: General
Els centres presenten novetats amb el nou curs
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona