CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Ja es coneixen els resultats preliminars de les excavacions al sector de Cal Conde

Ja es coneixen els resultats preliminars de les excavacions al sector de Cal Conde

13/05/2019

Tot i l’excepcionalitat de les troballes, aquestes no afecten a la construcció dels habitatges de protecció oficial

Al llarg dels darrers mesos s’ha realitzat una excavació arqueològica als terrenys en els quals es construeix la promoció municipal d’habitatges de protecció oficial. Ja es coneixen els resultats preliminars que exposen que les troballes realitzades són destacables i que, donat que es poden inventariar, documentar i desmuntar de l’espai en el què s’han trobat, no han d’afectar al desenvolupament de les obres.

En concret s’han trobat un parell de fosses que contenen una important concentració de deixalles domèstiques i de restes de ceràmica que han permès datar aquests elements dins el període Neolític mitjà (4000-3000 aC). Aquests farciments es corresponen estructuralment amb la superfície d’us exterior d’una cabana circular que estaria datada dins el mateix horitzó cronològic. D’aquesta manera es podria afirmar que en aquesta zona hauria existit pervivència en la ocupació humana dins els períodes Calcolític i Bronze antic.

Arxivat a: General
Estat de les excavacions
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2023 a les 14:39h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona