CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Nous ajuts per a microempreses i persones autònomes

Nous ajuts per a microempreses i persones autònomes

03/09/2020

Al llarg de les darreres setmanes s’han obert noves línies de suport econòmic que permeten alleugerir la pressió dels efectes de la crisi sanitària

Les diferents administracions continuen obrint línies d’ajut per a mantenir actius els sectors productius, especialment els que s’han vist més afectats per l’arribada del coronavirus. Al llarg de les darreres setmanes s’han obert terminis de sol·licitud per donar suport a petites empreses i persones autònomes.

Així, el Departament de Treball, Afers Socials i Família ofereix fins el 30 de setembre la possibilitat d’accedir a ajuts per a aquests col·lectius amb subvencions de 4.369,05 euros per persona treballadora de plantilla. Per a més informació podeu consultar  la publicació al DOGC aquí.

La Cambra de Comerç de Barcelona ha sumat també recentment dos programes de subvenció als ja existents. Per una banda trobem InnoCámaras 2020, amb el qual s’ofereix suport a pimes i autònoms que promoguin l’adopció de la cultura de la innovació. Trobareu més informació aquí. A aquest programa s’afegeix també TICCámaras 2020 destinat a subvencionar la incorporació als negocis de noves tecnologies. Més informació aquí. Ambdues propostes finalitzen el seu termini de sol·licitud el 30 de novembre.

 

Arxivat a: General, Coronavirus
Petita empresa
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2023 a les 10:27h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona