CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Nou pic de contagis de COVID-19 al municipi

Nou pic de contagis de COVID-19 al municipi

15/10/2020

Des de l’Ajuntament es torna a fer una crida a mantenir les mesures i recomanacions establertes

Seguint la tendència dels darrers dies al conjunt de Catalunya, el nostre municipi es troba també experimentant un increment en els contagis de coronavirus. A dia d’avui l’índex de risc de rebrot creix fins a 288.46, el que es considera com a molt alt, amb 6 contagis diagnosticats per PCR en els darrers 7 dies i amb una taxa de reproducció de l’epidèmia d’1.93. Es dona la circumstància que aquest increment arriba després de tres setmanes en les quals no s’havia registrat cap positiu al nostre municipi situant-nos en una de les poques poblacions del Maresme en les quals el risc es considerava com a molt baix.

Davant d’aquesta nova situació, l’Ajuntament de Cabrera de Mar s’ha sumat a la crida feta des de la Generalitat de Catalunya per reduir l’activitat social als mínims i per extremar les mesures d’autoprotecció. Cal tenir en consideració que entre les darreres restriccions establertes trobem la prohibició de reunions de més de sis persones tant en l’àmbit públic com en el privat a les que s’espera que se sumin noves mesures aquesta mateixa setmana.

Pel que fa a les precaucions que hem de mantenir en les nostres rutines es torna a incidir en la importància de fer servir les mascaretes, de mantenir la distància, de rentar-nos les mans amb freqüència o de mantenir els grups estables de convivència.

Arxivat a: General, Coronavirus
Cal continuar extremant les precaucions
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/09/2023 a les 14:20h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona