CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Suspesa la celebració de la Festa Major de Sant Vicenç

Suspesa la celebració de la Festa Major de Sant Vicenç

18/01/2021

La mesura, en prevenció de possibles contagis de COVID-19, afecta a altres activitats culturals previstes per als propers dies

L'Ajuntament de Cabrera de Mar, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i davant de l'empitjorament en els indicadors de la pandèmia dels darrers dies, ha pres la decisió de suspendre la celebració de la Festa Major de Sant Vicenç. L'únic acte que es manté de la programació serà l'ofici solemne del diumenge 24 de gener.

No és aquesta l'única activitat cultural prevista que s'ha vist afectada per la crisi sanitària ja que també han quedat aplaçats el concert de sardanes i la representació de TAC que havien de realitzar-se el cap de setmana del 30 de gener i els Tres Tombs del 7 de febrer.

Per tal de recordar aquestes commemoracions, als perfils municipals a les xarxes socials trobarem al llarg dels propers dies vídeos d'anys anteriors tant de la Festa Major de Sant Vicenç com dels Tres Tombs.

Arxivat a: General, Coronavirus
Acte de la Festa Major
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona