CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > Comença el Carnestoltes virtual

Comença el Carnestoltes virtual

12/02/2021

Tot i que d'una manera diferent, enguany també podrem gaudir d'algunes de les principals tradicions d'aquesta celebració

Ja està tot apunt per a que Cabrera de Mar celebri un any més Carnestoltes, tot i que en aquesta ocasió ho farà de manera diferent per culpa de la pandèmia ja que la major part de les activitats les trobarem als perfils municipals a les xarxes socials que compartiran les publicacions del perfil de Joventut a Facebook. Dissabte 13 de febrer podrem gaudir del concurs de disfresses per al qual, en aquesta ocasió, les persones participants han enregistrat vídeos per tal de que veiem les seves creacions. Dimarts 16 de febrer serà el torn per al Ball de Momerotes. En aquest cas trobarem al llarg de dia vídeos amb les persones que en prendran part i que descobriran qui són realment ja a la nit. El punt i final arribarà també a les xarxes socials amb la lectura del testament del Rei Carnestoltes i l'acte en el que es penjarà a la Vella Quaresma. A les 20 h a l'església se celebrarà la missa d'imposició de cendra.

A més comptarem amb una activitat presencial com és l'exposició dels antics Reis Carnestoltes a Can Benet els dies 13 de febrer, de 17 a 20 h, i el 14 de febrer, de 10 a 13 h.

Arxivat a: General, Coronavirus
Carnestoltes
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona