CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Una tardor plena de teatre

Una tardor plena de teatre

09/09/2021

La representació aquest cap de setmana de l’obra “Un déu salvatge” precedeix l’inici de la nova temporada teatral

Aquest dissabte 11 de setembre finalment podrem gaudir amb la representació a càrrec del TAC de l’obra “Un déu salvatge” que es va haver de suspendre el passat 24 de juliol. El popular text de Yasmina Reza, amb la direcció de Pere Rodríguez, es posarà en escena a partir de les 21.30 h als Jardins de Can Bartomeu. Les entrades es podran adquirir el mateix dia. També seran vàlides les entrades que es van comprar per al 24 de juliol i els abonaments de la passada temporada de teatre.

Precisament, d’aquí a uns dies, comença la temporada teatral de tardor del nostre municipi. El 19 de setembre la companyia Grillats oferirà a l’envelat municipal “La teta llisa” obrint un cicle que seguirà el 30 d’octubre amb “Akelarre” de la companyia The Feliuettes novament a l’envelat; els dies 20 i 21 de novembre amb “Infanticida” del TAC Teatre Can Bartomeu i que es tancarà els dies 27 i 28 de novembre a l’envelat amb “El somni d'una nit d'estiu” a càrrec novament de Grillats. A més de poder adquirir les entrades de manera individual, també existeix la possibilitat de comprar un abonament de temporada per 28 euros a través del web www.gaudeixcabrera.cat.

Arxivat a: General
Espectacle teatral
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/06/2022 a les 17:04h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona