CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > Èxit de participació a la passada Festa de les Bruixes

Èxit de participació a la passada Festa de les Bruixes

20/05/2022

En total es venien més de 700 entrades per a les activitats de pagament que es van programar

L’organització de la Festa de les Bruixes ha realitzat una valoració molt positiva de la resposta obtinguda per la programació que proposava l’esdeveniment celebrat el cap de setmana del 7 i 8 de maig. Un cop avaluades les xifres recollides des de l’organització, es destaca l’alta participació que assolia la festa que dedica el nostre municipi a posar en valor el seu patrimoni medieval.

Es destaca d’aquesta manera l’interès assolit per les diferents propostes per als quals eren necessàries entrades com ara les visites guiades, els tallers i les activitats infantils i familiars per a les què es venien més de 700 tiquets. Pel que fa a les visites guiades, aquelles que tornaven a despertar un major interès eren les que tenien com a protagonista el Castell de Burriac per dues de les quals es van exhaurir totes les entrades. Per la seva part el taller que va obtenir una millor acollida va ser el de pocions.

La Festa de les Bruixes, nascuda a través dels diables Macabres, proposava una quarantena d’activitats entre les quals també destacava la trobada de bèsties de foc, un espectacle pirotècnic amb els balls propis de les figures, coets, «carretilles» o sortidors. La programació es completava amb el mercat medieval i les parades esotèriques; conferències; la celebració del Consell de Festa Major; la presentació el Pla Director del Castell de Burriac; una gimcana familiar o exposicions, entre altres activitats.

Arxivat a: General
Festa de les Bruixes
Festa de les Bruixes
Festa de les Bruixes
Festa de les Bruixes
Festa de les Bruixes
Festa de les Bruixes
Festa de les Bruixes
Festa de les Bruixes
Festa de les Bruixes
Festa de les Bruixes
Festa de les Bruixes
Festa de les Bruixes
Festa de les Bruixes
Festa de les Bruixes
Festa de les Bruixes
Festa de les Bruixes
Festa de les Bruixes
Festa de les Bruixes
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/02/2024 a les 13:38h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona