CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Crida al reciclatge de restes vegetals i runam

Crida al reciclatge de restes vegetals i runam

29/09/2022

El correcte abocament d’aquests residus a la deixalleria redueix la taxa d’escombraries municipal

El consistori insta a la ciutadania a col·laborar amb la netedat de la via pública de la nostra vila mitjançant l’abocament controlat de restes vegetals o runam a la deixalleria municipal. Cal recordar que l’ús d’aquest equipament està bonificat a la taxa d’escombraries i, a més, és obligatori en el cas de la vegetació i la runa. 

Per altra banda, l’Ajuntament ha reforçat durant l’estiu el servei de recollida de voluminosos amb dues jornades de recollida setmanals. Per a complementar les tasques de neteja, l’Ajuntament desenvolupa periòdicament tasques de recollida d’abocaments a indrets com la nau abandonada del carrer Gaudí, al polígon del Camí del Mig o al Pla de Santa Margarida.  

En aquest sentit, el govern municipal ha tramitat diversos expedients sancionadors dirigits a empreses i particulars que no han respectat l’obligatorietat de dipositar a la deixalleria les restes vegetals i el runam. Cal recordar, a més, que també està prohibit deixar residus fora dels contenidors.

Arxivat a: General
Abocament il·legal
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona