CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar torna a sumar-se a la Marató de TV3

Cabrera de Mar torna a sumar-se a la Marató de TV3

16/12/2022

Aquest diumenge podem fer les nostres aportacions per a la lluita contra les malalties que afecten la salut cardiovascular

La insuficiència cardíaca, l’infart de miocardi, l’ictus i la mort sobtada són les malalties més greus de totes les que afecten la salut cardiovascular. Aquest conjunt d’afeccions, que representa la primera causa de mort als països desenvolupats i que a Catalunya provoca la mort d’una de cada quatre persones, serà protagonista aquest diumenge de l’edició d’enguany de la Marató de TV3 en la seva 31a edició.

Un cop més el nostre poble se suma a la iniciativa solidària de la televisió pública catalana aquest mateix 18 de desembre i ho fa amb diferents propostes. Per una banda, el Club Bàsquet Cabrera programa a partir de les 8.30 i fins a les 14.30 hores, una jornada solidària de bàsquet al poliesportiu municipal amb diferents partits dels equips del club. A les 10 hores, continua l’activitat esportiva a la piscina municipal on el Piri, el Centre Excursionista de Vilassar de Mar, proposa una activitat de natació.

A la tarda serà el torn per a l’espectacle de Cabrera És Espectacle que tindrà lloc a l’envelat municipal en dues sessions: a les 17 i a les 20 hores.

Al llarg d’aquests dies l’Institut Escola Pla de l’Avellà també ha desenvolupat diferents activitats com ara cantades.

Més enllà de participar de la Marató a través de les activitats que es duen a terme a la nostra població, també podeu ampliar informació i fer les vostres aportacions a través del web https://www.ccma.cat/tv3/marato/.

Arxivat a: General
La Marató
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona