CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Més de 300 professionals visitaven la Fira Maresme EcoConstruïm

Més de 300 professionals visitaven la Fira Maresme EcoConstruïm

05/05/2023

La primera edició de l’esdeveniment se celebrava el passat 27 d’abril al centre d’innovació tecnològica EcoHub situat al nostre municipi

Més de 300 professionals del sector de la construcció i un total de 28 firmes expositores del territori coincidien el passat 27 d’abril a Cabrera de Mar en la celebració de la primera Fira Maresme EcoConstruïm. La fira, que acollia el centre d’innovació tecnològica EcoHub, tenia com a principal objectiu donar a conèixer les últimes tendències del sector de la construcció en termes d’innovació i sostenibilitat. Aquesta actuació s’emmarca en el Programa Treball Tallent i Tecnologia (TTT) subvencionat per la Diputació de Barcelona i que desenvolupen els 10 municipis de Baix Maresme amb la col·laboració de la Càtedra d’Economia Circular de Tecnocampus.

Aquesta primera edició la Fira Maresme EcoConstruïm va servir com a aparador de la transformació del sector de la construcció acollint propostes relacionades amb les noves tecnologies 4.0 i les innovacions en sistemes d’industrialització, amb la digitalització i les noves solucions en termes d’eficiència i sostenibilitat així com amb les darreres tendències en materials i productes.

Arxivat a: General
Fira Maresme EcoConstruïm
Fira Maresme EcoConstruïm
Fira Maresme EcoConstruïm
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona