CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Quines són les excepcions al confinament en aquests moments?

Quines són les excepcions al confinament en aquests moments?

05/05/2020

Des de l'Ajuntament es recorda la importància de mantenir les restriccions a la mobilitat que continuen vigents

Tot i mantenir-se encara per sota de la mitjana estatal, catalana i comarcal, les darreres dades conegudes sobre l'evolució dels contagis de la COVID-19 al nostre poble parlen d'un increment del 37 % després que s'hagi passat de 46 a 63 casos sospitosos. Aquest creixement coincideix en el temps amb algunes de les primeres decisions preses per a alleugerir les mesures de confinament impulsades per l'estat d'alarma. Així, si el passat dia 26 d'abril es permetia la sortida dels menors de 14 anys, des del dia 2 de maig es pot sortir a fer exercici a partir dels 14 anys i des d'ahir mateix poden atendre amb cita prèvia els comerços de menys de 400 m2. En tot cas per tal de realitzar qualsevol d'aquestes activitats és important informar-se de les restriccions que encara s'apliquen com les franges horàries establertes o on podem realitzar la pràctica esportiva.

Des de l'Ajuntament s'ha fet una crida a la ciutadania, a través de les xarxes socials, per tal de mantenir la responsabilitat social evitant fer servir aquesta relaxació en l'estat d'alarma per a realitzar reunions i trobades ja sigui al carrer o a les nostres llars fins que estigui expressament permès. Cal recordar que mentre que no es disposi d'un tractament o d'una vacuna l'única manera efectiva de reduir els efectes del coronavirus SARS-CoV-2 és evitar la seva transmissió entre persones.

Per tal de resoldre dubtes sobre què podem i què no podem fer quan sortim a fer esport, podeu consultar el qüestionari elaborat per Protecció Civil aquí. De la mateixa manera es recomana a les persones responsables d'establiments comercials que consultin les recomanacions que trobaran aquí.

Podeu consultar també la informació del consistori per a comerços i serveis professionals i per a serveis d'hostalaria i restauració en la fase 0.

Arxivat a: General, Coronavirus
Mantinguem la distància amb els demés
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2020 a les 12:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona