CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Dues flors distingeixen el municipi com a vila florida

Dues flors distingeixen el municipi com a vila florida

26/02/2015

Cabrera de Mar ha rebut una de les distincions atorgades per la iniciativa Viles Florides, que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya. L’acte de lliurament es va celebrar el passat mes de setembre als jardins del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, a Figueres.

Cabrera de Mar ha rebut una de les distincions atorgades per la iniciativa Viles Florides, que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya. L’acte de lliurament es va celebrar el passat mes de setembre als jardins del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, a Figueres. Els guardons s’atorguen als municipis que destaquen pel seu compromís amb els espais verds, la cura del medi ambient i la millora de l’espai urbà. Era el primer cop que el municipi de Cabrera de Mar participava en aquesta iniciativa i va aconseguir una distinció amb dues flors de les tres a les que podia optar. Això ha estat possible gràcies a la col·laboració del Sindicat, dels serveis de jardineria de l’Ajuntament, de les empreses Jardineria Punsola i Plantes Burriac i de diversos veïns que han volgut participar-hi. Durant l’any s’han realitzat actuacions diverses per millorar la sostenibilitat al municipi com la senyalització i promoció d’un circuit de bicicletes, l’ampliació d’aparcaments i la creació de nous espais verds com el parc de la Palmera.

Arxivat a: General
Carrer Anselm Clavé
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/07/2020 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona