CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Una aposta municipal pel servei a les persones

Una aposta municipal pel servei a les persones

10/03/2015

Al llarg de l’actual legislatura l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha incrementat els seus esforços per donar a suport a la gent gran, a les persones en situació de risc d’exclusió social o a aquelles que pateixen algun tipus de discapacitat.

Al llarg de l’actual legislatura l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha incrementat els seus esforços per donar a suport a la gent gran, a les persones en situació de risc d’exclusió social o a aquelles que pateixen algun tipus de discapacitat. Només durant l’any passat l’equip dels Serveis Socials municipals van atendre un total de 740 casos que se centraven en àmbits tan diversos com els de família i infància, gent gran, igualtat, toxicomanies, salut mental o inserció laboral i social. Entre les diferents apostes del consistori hi ha l’atenció domiciliària, que ha anat incrementant anualment els seus recursos fins a arribar, al 2013, a les 5.400 hores de servei adreçades a persones que necessiten ajuda a l’hora de tenir cura d’ells mateixos, de la neteja de la llar o la preparació d’àpats. Aquest servei es completa amb d’altres dissenyats principalment per a aquest col·lectiu, com el projecte de cessió d’ajudes tècniques que es posava en marxa ara fa tres anys i a través del qual s’ofereix la cessió de dispositius com cadires de rodes, grua hidràulica, elevadors i altres aparells. Un altre és el servei de teleassistència que es posa a disposició de persones de més de 65 anys. Actualment hi ha 67 aparells destinats a garantir que les persones usuàries puguin rebre atenció en qualsevol moment.

Arxivat a: General
Oficina de Serveis Socials
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2023 a les 14:39h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona