CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Nova edició de la XVIII Fira Iberoromana de Cabrera de Mar

Nova edició de la XVIII Fira Iberoromana de Cabrera de Mar

13/03/2015

La cita vol potenciar el patrimoni històric i cultural del municipi amb un programa d’activitats centrat en espectacles i ambientació de l’època

El cap de setmana dels dies 30 i 31 de maig, Cabrera de Mar tornarà a acollir la Fira Iberoromana, que aquest any arriba a la seva divuitena edició. Es tracta d’un esdeveniment que vol donar a conèixer la història del municipi mitjançant un programa d’activitats didàctic, participatiu i amb ambientació de l’època. La Diputació de Barcelona, l’any 2013, va fer-ne un estudi en el qual destacava l’important paper de la fira com a element per a difondre el patrimoni històric i cultural del municipi. Aquesta se celebrarà dissabte i diumenge d’11 a 21 h.

Des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar es demana la col·laboració d’entitats locals, empreses i de la ciutadania en general per tal d’aconseguir que aquesta edició sigui també un èxit. Hi ha diverses formes de participar-hi: des de posar una parada de venda de productes relacionats amb la fira a dinamitzar l’esdeveniment organitzant un espectacle ambientat en el món iberoromà.

També enguany s'organitza al voltant de la FIra la primera edició d'un concurs de pintura ràpida que tindrà lloc durant el matí del dissabte 30 de maig.

Com a document adjunt disposeu de l'imprès per a participants locals i les bases del concurts de pintura ràpida.

Arxivat a: General
Fira Iberoromana
Fira Iberoromana

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 20:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona