CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Les guinguetes tornaran a amenitzar la platja de Cabrera

Les guinguetes tornaran a amenitzar la platja de Cabrera

17/04/2015

L’Ajuntament ha licitat novament aquest servei temporal que suposa un important atractiu per als usuaris

Aquest estiu la platja de Cabrera de Mar comptarà amb quatre guinguetes, una més que l’any passat. Dues s'obriran a la platja dels Vinyals i les altres dues a la platja del Molí. L’Ajuntament ha licitat novament aquest servei temporal que es considera dóna vida a la platja, augmenta l’oferta gastronòmica del municipi i suposa un important atractiu turístic. Des del consistori també es destaca que els ingressos que generen a l’administració local ajuden a assumir el cost de determinats serveis que s’ofereixen a l’estiu com el de socorrisme, seguretat o la neteja diària de la sorra. 

El contracte d’adjudicació de les guinguetes té una durada de dos anys i estableix el període d’obertura al públic que aquest 2015 serà fins al 25 d’octubre. Els adjudicataris tindran l’obligació de desmuntar les instal·lacions i retirar-les totalment de la sorra un cop finalitzada la temporada d’estiu.

Arxivat a: General
Platja de Cabrera de Mar
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/03/2023 a les 11:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona