CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Celebració de la Diada de Sant Jordi 2015

Celebració de la Diada de Sant Jordi 2015

21/04/2015

El Casal de la Gent Gran El Castellet commemorarà la data del 23 d’abril amb una lectura de poemes i un berenar popular

El municipi prepara la celebració de la Diada de Sant Jordi amb una programació d’activitats que pretén fomentar la cultura popular i l’hàbit de la lectura. El proper acte se celebrarà dimecres 22 d’abril a les 18 h. La Biblioteca Ilturo acollirà la presentació d’un conte infantil publicat per l’Ajuntament de Cabrera de Mar. L’obra “En Màrius, l’Helèna i el verí petrificador” està escrita per Mercè Pujadas i compta amb les il·lustracions de l’Ona Carvajal.

El dia 23 d’abril seran els usuaris del Casal de la Gent Gran El Castellet els que celebrin la Diada de Sant Jordi. De 10 a 11.30 h l’autora cabrerenca Carme Rovira farà una lectura de poemes i intentarà crear-ne algun amb la col·laboració del públic assistent. A partir de les 17.30 h el mateix casal oferirà un berenar popular per a la gent gran i es lliuraran roses dolces.  

La resta d’activitats estan previstes per a diumenge dia 26 d’abril. A partir de les 10 h la plaça de l’Ajuntament s’omplirà de parades de venda de llibres, com ja és tradició i, a les 12 h, la sala Nova acollirà el lliurament de premis del IV concurs literari “Memorial Anton Isern”. A les 17 h està previst que l’entitat Cabrera és Espectacle ofereixi una performance de Sant Jordi a Cal Conde. Coincidint amb aquests dies, i fins al proper 8 de maig, la biblioteca ofereix una exposició sobre el món animal que es pot visitar els matins de divendres i dissabte de 10 a 13 h i les tardes de dilluns a divendres de 16 a 20.30 h. 

Arxivat a: General
Sant Jordi 2014
Cartell Sant Jordi 2015
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona